Aliağa kötü seriye son verdi!

Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Aliağa Petkim deplasmanda TOFAŞ'ı mağlup ederek üç maç sonra galibiyetle tanıştı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 11 Şubat 2012 20:47
Haber: AA
Aliağa kötü seriye son verdi!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Aliağa Petkim, deplasmanda TOFAŞ'ı 74-65 yendi.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren konuk ekip, Qvale ve Ümit'in basketleriyle 6. dakikada farkı 8 sayıya (16-8) çıkardıysa da karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında TOFAŞ oyuna ağırlığını koydu ve ilk periyot 18-18 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde TOFAŞ, İnanç ve Zuza ile sayılar bulurken, konuk ekip pota altından Hakan ve Mehmet ile karşılık verdi. Rakip takım, devreyi Plaisted'in son saniye basketiyle 36-33 önde tamamladı.

Üçüncü periyota hızlı başlayan konuk ekip, Ratkovica ve Toolson ile basketler bularak, 22. dakikayı 40-35 önde geçti. TOFAŞ adına İnanç'ın kazandırdığı basketler farkın kapanmasına yetmedi ve üçüncü çeyrek 60-51 Aliağa Petkim lehine tamamlandı.

Son çeyreğe hızlı başlayan konuk ekip Ümit ve Plaisted ikilisinin basketleriyle 34. dakikada farkı 10 sayıya kadar çıkardı ve Aliağa Petkim karşılaşmadan 74-65 galip ayrılan taraf oldu.

Salon: Atatürk
Hakemler: Murat Biricik, İsmail Aydın, Mehmet Karabilecen,
TOFAŞ: Nichols 16, Samet 6, Can Altıntığ, Green 1, Buckman 11, Uğur, Barış 3, İnanç 10, Can Özcan, Zuza 16, Kenan 2
Aliağa Petkim: Ratkovica 7, Toolsonx 14, Ümitx 14, Ersin 11, Artur Qvale 6, Caner 10, Hakan 2, Ahmet, Orhan, Plaisted 10
1. periyot: 18-18
Devre: 36-33 (Aliağa Petkim lehine)
3. periyot: 51-60

Tümü
 Reklam