Love'ın bu gece oynayacağı şüpheli

Cleveland Cavaliers uzunu Kevin Love'ın, Golden State Warriors'a karşı bu gece oynanacak NBA Finalleri 3. maçında oynamasının belirsiz olduğu duyuruldu.

calendar 08 Haziran 2016 13:53
Haber: Sporx.com
Love'ın bu gece oynayacağı şüpheli
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Cleveland Cavaliers uzunu Kevin Love'ın, Golden State Warriors'a karşı bu gece oynanacak NBA Finalleri 3. maçında oynamasının belirsiz olduğu duyuruldu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Twitter hesabından da duyurulan haberde, Love'ın durumunun 50/50 olduğu açıklandı. Cavaliers uzunu, bir önceki maçta kafasına Harrison Barnes'ın dirseği geldiği için maçı terketmek zorunda kalmıştı. 


"Kevin Love'ın (beyin sarsıntısı) Çarşamba gecesi oynanacak NBA Finalleri 3. maçı için durumu BELİRSİZ (50/50) olarak kaydedildi."

LeBron James ise durumla ilgili "Bir sonraki adam gelecek" yorumunu yaptı:

"Bir sonraki adam gelecek. 0-2 gerideyiz ve 'Vay be, Kev oynamayacak, ne yapacağız şimdi?' diyecek lüksümüz yok. Bir sonraki adamın devreye girmesi gerekiyor çünkü bu kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Sağlığı tabii ki çok önemli ama bizim de şu anda kendimize güvenimizi kaybetmememiz gerekiyor."

Cavs ve GSW Finalleri 3. maçı, bu gece TSİ 04.00'te oynanacak.

Tümü
 Reklam