Galatasaray’ın Fernando ve N’Diaye’siz orta sahayla yaşadığı, kompakt oyundan uzaklaşmak oldu.
14
DAHA DA EKSİK...
Tolga ve Selçuk’la eksik, Belhanda’yla daha da eksik oldular.
13
İÇ SAHA PRESİ...
Osmanlı ilk 5 dakikadaki ileri topu şişirmelerin ardından pasla çıkmaya başlayınca Galatasaray’ın bildik iç saha presini kırdı.
12
PLANLARI YOKTU
1. bölgeden 2’ye çok iyi geçtiler. Ancak 3. bölgede hiçbir planları yoktu. Topu ayağına alan tek başına koştu.
11
ÜRETİM YAPMALARINI ENGELLEDİ
Hayatlarında hiç bir arada oynamamış bir grup oyuncu gibi yabancıydılar. Galatasaray savunma ve orta sahasına baskı yapmamaları ev sahibinin eksik olduğu yerden üretim yapmalarını engelledi.
10
G.SARAY BİR CANAVAR
Ancak bu belli oranda anlaşılabilir. Ama hücum hamlığı başlarına iş açtı. Çünkü Galatasaray 3. bölgede bir canavar
9
SAYISIZ POZİSYON
Kendi iç saha klasiğinden bu kadar uzakta, sıkıntılı bir oyunda sayısız pozisyona girdiler.
8
HİÇ KOLAY OLMADI
Hiç kolay bir maç olmadı. Ama maçın yıldızlarından biri Karcemaskas’tı.
7
İNGİLTERE'DE TARTIŞMASIZ GOL
Numan’ın Muslera’nın üzerinden vurduğu kafada hakem golü iptal etti. Bu İngiltere’de tartışmasız gol.
6
DOKUNULMAZLIK DOĞRU MU?
Ama geri kalan ülkelerde karar dünkü gibi olurdu. Kalecinin bu kadar dokunulmazlığı olması doğru mu?
5
MAÇIN YILDIZI
Ya Feghouli olacaktı ya Karcemarskas ancak Bafetimbi Gomis oldu.
4
SEVİMLİ CANAVAR
Oyuna girdikten sonra hemen karakterini sahaya verdi. Nitekim golünü de attı. Daha önce de söylemiştim. O sevimli canavar.
3
7. HATADA ALKIŞLANDI
Latovlevici 20. dakikada 2. hatasında protesto edildi. 40’ta 7. hatasında alkışlandı
2
TARAFTAR DUYGUSALDIR AMA...
Taraftar doğal olarak duygusaldır. Ancak tepkinin kime faydası olduğunu düşünemeyecek kadar kendini kaybetmek normal değil.
1
ONUN ALTERNATİFİ YOK
Galatasaray’ın iç saha oyunu Fernando ve N’Diaye’siz sallandı. Özellikle Brezilyalı’nın mevcut takımda alternatifi yok.