Arama Logo

İlker Yağcıoğlu'ndan Galatasaray ve Fenerbahçe kıyası




SPORX AI BAKIŞI

Paylaş:

Google News
4
İLKER YAĞCIOĞLU DEĞERLENDİRDİ
Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ın sahasında RAMS Başakşehir'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında değerlendirdi.
İLKER YAĞCIOĞLU DEĞERLENDİRDİ
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
3
"HİÇBİR TARAFTARIN UMUDU KALMAMIŞTIR"

“Fenerbahçe'nin Galatasaray'la maçı var ama dünkü maça baktığınızda hangi Fenerbahçe taraftarı takıma baktığında ‘Biz bu 7 puanı kapatırız’ diyor. Dünkü maçtan sonra hiçbir taraftarın umudu kalmamıştır.” 

\
2
"RAKİBİN NELERİ SENDEN İYİ YAPMIŞ BAKMAN LAZIM"

“Galatasaray'a bakıyorsun, Nhaga attı golü, herkes kendi atmış gibi seviniyor. Takım ruhu, birliktelik tamam. Bir kere rakibin neleri senden neleri iyi yapıyor, neleri senden iyi yapmış diye bakman lazım.”

\
1
"BUNLAR YORULMUYOR DA SİZİNKİLER Mİ YORULUYOR"

“Dün Zeki Murat Göle çıktı, ‘Yorgunluk oluyor, sakatlar, eksikler var’ dedi. Buraya bakıyorsun, Liverpool karşısında olağanüstü mücadelenin ardından 8 tane aynı oyuncuyla çıktı. Bırakın abi. Bunlar yorulmuyor da sizinkiler mi yoruluyor. Önce rakibin neleri doğru yaptığına bakman lazım.”

\