Arama Logo

Dominik Szoboszlai'den Galatasaray itirafı

Liverpool'un Macar yıldızı Dominik Szoboszlai, Galatasaray ile çarşamba günü oynayacakları rövanş maçını sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi ve RAMS Park'ta 1-0 yenildikleri maç ile ilgili açıklamalar yaptı.




Paylaş:

Google News
5
SZOBOSZLAI'DEN AÇIKLAMALAR
İngiliz devi Liverpool'un yıldız oyuncusu Dominik Szoboszlai, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray'a 1-0 yenilmelerinin ardından yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.
SZOBOSZLAI'DEN AÇIKLAMALAR
4
"MAÇTAN SONRA ÇOK KIZGINDIM"

Liverpool'un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Macar futbolcu, "Maçtan sonra sonuçtan dolayı oldukça kızgındım ama sadece sonuçtan dolayı değil. Çünkü bence oynamamız gerektiği gibi ve oynayabileceğimiz gibi oynamadık." ifadelerini kullandı.

\
3
"DEFALARCA GÖSTERDİK"

Liverpool'un en üst seviyesini göstermediğinden şikayet eden Szoboszlai, "Çünkü aslında herhangi bir takıma karşı kazanabileceğimizi, ligde ya da Avrupa futbolunda herhangi bir takımla rekabet edebileceğimizi defalarca gösterdik." dedi.

\
2
"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

25 yaşındaki yıldız futbolcu, pazar günü Anfield'da oynanacak Tottenham maçının ardından çarşamba günü Galatasaray ile yapacakları rövanşı sabırsızlıkla beklediğini vurguladı ve "Önümüzdeki maçlara gerçekten odaklanmalıyız çünkü Pazar günü Tottenham maçı var ve önümüzdeki hafta Çarşamba günü de büyük bir maç olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

\
1