F.Bahçe altın set sonucu elendi

CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında, Asseco Resovia Rzeszow takımı ile karşılaşan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti

SPORX AI BAKIŞI
calendar 08 Şubat 2012 22:39
Haber: Sporx.com
F.Bahçe altın set sonucu elendi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında, Asseco Resovia Rzeszow takımı ile Polonya'da karşılaştı.

İstanbul'da oynanan maçı 3-2 kazanan Fenerbahçe, Polonya'da ise rakibine 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından yarı finale çıkacak takımı belirlemek için altın sete geçildi. Bu seti 15-12 geride tamamlayan Fenerbahçe Grundig, CEV Kupası'na veda etti. 

Polanya'da oynanan çeyrek final ikinci maçında, ilk seti 25-23 geride tamamlayan Fenerbahçe ikinci seti 23-25 önde tamamladı ve setlerde durumu 1-1'e taşıdı. Üçüncü seti 29-27, dördüncü seti ise 25-23 geride tamamlayan Fenerbahçe mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe Grundig 3-2 kazandığı için kural gereği altın sete geçildi. Altın seti kazanan takımın adını yarı finale yazdıracağı maçta, bu seti 15-12 geride tamamlayan temsilcimiz, kupaya veda etti.
Tümü
 Reklam