Serdar Aziz'den sonra Galatasaray'a ikinci Bursasporlu: Emre Taşdemir

Alex Telles'i Porto'ya satmaya hazırlanan Galatasaray, sol beke Bursaspor'dan Emre Taşdemir'i monte edecek. Serdar Aziz gibi bu transferi de Fatih Terim'in istediği kulislerde konuşuluyor

calendar 25 Haziran 2016 02:54 | Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016 10:16
Haber: Fotomaç
Galatasaray'ın transfer hedefi Emre Taşdemir
Galatasaray'ın transfer hedefi Emre Taşdemir
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
Bursasporlu Serdar Aziz'i renklerine bağlayarak transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray, yeşil-beyazlı takımdan Emre Taşdemir'i de listesine aldı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Galatasaray yönetiminin, bu transferi Porto'ya gitmesi beklenen Alex Telles'in yerine yapacağı bildirildi. Lionel Carole'ün performansını yeterli görmeyen yönetim, yeni sezonda sol beki Emre Taşdemir'e teslim etmeyi planlıyor. 20 yaşındaki oyuncu Emre Taşdemir için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Geçen sezon Bursaspor'da 28 maçta forma giyen Emre Taşdemir, 1 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

YALMAN İSTEDİ

Bursaspor 2. Başkanı, Ali Ademoğlu Alp Yalman'ın Emre Taşdemir'i istediğini doğruladı. "Yalman'la Emre için görüştük ancak o hocamızın gözbebeği" diyen Ademoğlu, her oyuncunun bir bedeli olduğunu da sözlerine ekledi.

Tümü
 Reklam