Raiola uzlaşmadı, Galatasaray defteri kapattı!

Galatasaray'ın, Kenny Tete için Ajax ile anlaştığı ancak oyuncunun menajeri Mino Raiola'nın uzlaşmaz tavırları ve yüksek talepleri nedeniyle vazgeçtiği yazıldı.

calendar 25 Haziran 2017 14:43 | Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017 14:47
Haber: Sporx.com dış haberler
Raiola uzlaşmadı, Galatasaray defteri kapattı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Galatasaray'ın sağ bek transferi için düşündüğü isimlerden Kenny Tete'den vazgeçildiği öne sürüldü. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Hollanda basınında çıkan haberde; Galatasaray'ın 1 yıllık kontratı kalan Kenny Tete için Ajax ile 3 milyon euro civarında bir rakama anlaşma sağladığı belirtildi. Bunun üzerine Galatasaray ile Kenny Tete'nin menajeri Mino Raiola ile görüşmelerin başladığı yazıldı.

Galatasaray'ın Kenny Tete için 1.5 milyon euro önerdiği, oyuncunun menajeri Mino Raiola'nın ise görüşmeler sonucunda talep ettikleri maaşı 2.5 milyon euro'ya kadar düşürdüğü ancak sarı kırmızılıların teklifine inmeye yanaşmadıkları bilgisi verildi. Raiola'nın maaş isteklerini düşürürken bonus taleplerini artırdığı ve Galatasaray'ın bu istekleri aşırı bulduğu vurgusu yapıldı.

Galatasaray'ın, Mino Raiola'dan gelen büyük istekler ve uzlaşmaz tavır nedeniyle Kenny Tete transferinde defteri kapattığı yazıldı.

Öte yandan, Galatasaray'ın Kenny Tete transferinin yatması sonrası Sebastien Corchia'ya ağırlık verdiğinin altı çizildi.







Tümü
 Reklam