Şampiyona başladı

Türkiye Karting Şampiyonası 1. Ayağı ile Rotax Max Challenge (RMC) Yarışları, gerçekleştirilen sıralama turları ve ilk tur yarışlarıyla başladı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 28 Mart 2015 16:10
Haber: AA
Şampiyona başladı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Türkiye Karting Şampiyonası 1. Ayağı ile Rotax Max Challenge (RMC) Yarışları, gerçekleştirilen sıralama turları ve ilk tur yarışlarıyla başladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunca (TOSFED) Körfez Karting Pisti'nde düzenlenen organizasyona 21 yarışçı katılıyor.

TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Şampiyonası'nda 4 kategoride yarış yapıldığını belirterek, şampiyonanın 6 ayaktan oluştuğunu söyledi.

Yarışların farklı illerde yapılacağını belirten Kaya, "Bu, sezonun ilk yarışı olduğu için pek çok sporcu yetişemedi. Katılım, gelecek ayaklarda daha da artacaktır. Otomobil sporlarının altyapısı kartingdir. Tesislerin azlığı nedeniyle sporcuların katılım sayısı bazen az alabiliyor. Sporcuların artması için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Yarışlar, yarın final mücadelesiyle sona erecek.

Tümü
 Reklam