Levent Nazifoğlu: "Chedjou kalmak istiyor"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu açıklamalarda bulundu.

calendar 16 Ağustos 2016 14:28 | Son Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016 14:43
Haber: Sporx.com
Levent Nazifoğlu: 'Chedjou kalmak istiyor'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, Chedjou'nun takımda kalmak istediğini, Dzemaili'nin ise takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla "CHEDJOU, GALATASARAY'DA KALACAK"

Aurelien Chedjou'nun geleceği hakkında bilgi veren Nazifoğlu, "Chedjou, bizim futbolcumuz. Gidecek olsa bilirdik. Bize gelen teklif yok. Menajeri basındaki haberlerden rahatsız olmuş, Cenk Ergün'e 'biz Türkiye'de çok mutluyuz, Galatasaray'da devam edeceğiz' diye mesaj atmış. Söylentilere prim vermiyorum" dedi.

"BLERIM DZEMAILI GİDECEK"

Blerim Dzemaili'nin de ayrılacağını belirten Nazifoğlu, "Aynı cümleleri Dzemaili için kurmuyorum. O tam tersini söylüyor. Zaten kupa maçında 18'e de almadık kendisini. Bu saatten sonra zor görünüyor. Biz tekliflere açığız. Teklifi getirecek, beğenirsek gidecek veya kalacak. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Tümü
 Reklam