Galatasaray'ın yıldızı Bruma için sürpriz iki aday!

Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma'ya olan talipler devam ediyor. Futbol menajeri İbrahim Polat, İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton ve Leicester City'nin de Bruma ile ilgilendiklerini belirtti!

calendar 30 Nisan 2017 08:25 | Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017 09:37
Haber: Sporx.com dış haberler
Galatasaray'ın yıldızı Bruma için sürpriz iki aday!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (7)
Google News
Bruma, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Galatasaray'ın Portekizli kanat oyuncusu Bruma, Premier Lig takımlarının gözdesi oldu. İsmi uzun bir süre Tottenham ile anılan Bruma için şimdi de Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City ve Southampton'ın devreye girdiği belirtildi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bruma'nın haklarına sahip olan menajerlik şirketinin menajeri İbrahim Polat, İngiltere Premier Lig ekipleri Southampton ve Leicester City'nin Bruma ile ilgilendiğini, Tottenham'ın ise genç yıldızla ilgilenmediğini açıkladı.

''TOTTENHAM İLE KONUŞMADIK''

ESPN'e konuşan Polat, yaptığı açıklamada ''Tottenham ile konuşmadık. Southampton ve Leicester City'nin Bruma ile ilgisi var. Bruma'nın Premier Lig'de oynama isteği var, önümüzdeki aylarda konuşmalar devam edecek. Mayıs ayında futbolcunun geleceği belli olacaktır'' şeklinde konuştu.

22 yaşındaki Portekizli yıldız, Igor Tudor'un teknik direktör olmasından sonra Galatasaray'da sadece bir gol kaydedebildi. Bruma'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Galatasaray yönetimi, Bruma ile sezon sonuna kadar masaya oturmama kararı almıştı. Genç yıldızın, sözleşmesi yenilenmemesi halinde bedavaya gitme durumu da bulunuyor.



Tümü
 Reklam