Galatasaray taraftarı Fenerbahçe atkısı yaktı

Türkiye Kupası Finali öncesi taşkınlık yapan Galatasaray taraftarlarına TOMA ile müdahale edildi.

calendar 26 Mayıs 2016 21:31 | Son Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016 21:40
Haber: AA
Galatasaray taraftarı Fenerbahçe atkısı yaktı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (5)
Google News
Antalya'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde, taşkınlık yapan Galatasaray taraftarlarına Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile müdahale edildi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Antalya Stadı'nda saat 21.15'te başlayan karşılaşma için sabah saatlerinden itibaren emniyet güçleri tarafından stat etrafında ve stadyuma ulaşan yollarda geniş güvenlik önlemleri alındı. Stadın çevresi demir bariyerlerle çevrilirken, bu bölgedeki otoparkların kullanımı İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar uyarınca kapatıldı.

Saat 18.00'den itibaren taraftarlar stada alınmaya başlandı. Fenerbahçe taraftarları 100. Yıl Bulvarı üzerindeki güvenlik noktasından, Galatasaray taraftarları ise Meltem Mahallesi'ndeki girişten stada alındı.

Maç için çevre illerden de gelen çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın stada giriş sırasında taşkınlık yapması üzerine TOMA ile taraftarlara su sıkılarak müdahale edildi.

Bu arada, Galatasaraylı bazı taraftarların Fenerbahçe atkısı yaktığı görüldü.

Öte yandan, stada giriş sırasında oluşan yoğunluk nedeniyle güvenlik bariyerlerinin yıkılması sonucu bir taraftar başından yaralandı. Taraftara ilk müdahale polisler tarafından yapıldı.

Tümü
 Reklam