Drogba: "Oynamamak benim için..."

GÖRÜNTÜLÜ | Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek kupaya uzanan Galatasaray'da Didier Drogba maç sonrası konuştu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 07 Mayıs 2014 23:14
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
Galatasaraylı futbolcular Drogba ve Sneijder
Galatasaraylı futbolcular Drogba ve Sneijder
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek kupaya uzanan Galatasaray'da Didier Drogba, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama; Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla "Maçta oynayamadığı için üzgün olduğunu söyleyen Didier Drogba, "Sezon başında bu kupayı kazanacağımızı söylemiştim. Haklı da çıktım. Kupayı kazandık. Uzun zamanıdr kazanamadığımız bir kupayı kazandık. Oynamamak benim açımdan çok zordu ama takım arkadaşlarım iyi bir performans gösterdiler ve maçı kazanmasını bildiler" ifadelerini kullandı.

Ardından sakatlığıyla ilgili bilgiler de veren Fildişili yıldız, "Zor bir sakatlık geçiriyorum, kolay değil. Ağrılarım var ve kalan maçlarda oynamak için elimden geleni yapıyorum" diyerek sözlerini noktaladı."

Tümü
 Reklam