Eski hocası açıkladı: "Emenike gidiyor"

Nijeryalı’nın eski hocası, golcü futbolcunun iyi bir lige transfer olma aşamasına geldiğini söyledi. “15 milyon euro olmaz ama ciddi rakamlar getirebilir” dedi.

calendar 19 Haziran 2015 08:25
Haber: Bugün
Eski hocası açıkladı: 'Emenike gidiyor'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (9)
Google News
Fernandao dışında bir yabancı forvet daha arayan Fenerbahçe’de Emenike ve Sow ikilisinden biriyle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Emenike’nin azalan pazarına karşın ciddi taliplerinin olduğu ortaya çıktı. Taraftarların geçen sezon yıldızının hiç barışmadığı Nijeryalı ile ilgili müjdeyi ise Karabük'ten eski hocası Yücel İldiz verdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla "BONSERVİSİNİ KURTARIR"

Golcü oyuncunun gelişiminde büyük pay sahibi olan İldiz "Emenike ciddi bir transfer yapma hazırlığında. Bu transfer Fenerbahçe’yi de daha önce verdiği bonservis bedelinden de kurtarır. 15 milyon euroluk rakamlar getiremez belki ama yine de ciddi rakamlar getirebilir. Avrupa’da hatırı sayılır bir lige gidecek. Çin, Dubai veya Katar'a gitmeyecek" dedi.

SLAVEN BİLİC DE PEŞİNDE

Öte yandan Emenike'nin adı Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic’in başına geçtiği İngiliz ekibi West Ham ile anılıyor.

Tümü
 Reklam