"Beşiktaş transferi bitirdi" iddiası!

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Kolarov'dan vazgeçerek Alexander Büttner ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

calendar 18 Temmuz 2016 06:00 | Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016 08:38
Haber: Sabah
'Beşiktaş transferi bitirdi' iddiası!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından sol bek mevkii için Aleksander Kolarov temaslarına hız veren Beşiktaş, Manchester City, 8 milyon Euro bonservis bedeli isteyince Alexander Büttner'e yöneldi.

Sabah'ın haberine göre Siyah-beyazlılar, daha önce adı birçok Türk takımı ile anılan 27 yaşındaki Hollandalı yıldız için kulübü Dinamo Moskova ile yaptığı pazarlıklar sonrası anlaşmayı vardı. Futbolcu da "Beşiktaş'a gelirim" deyince iş sözleşmeye kaldı.

Geçen sezon sonunun ikinci yarısını Belçika ekibi Anderlecht'te geçiren Alexander Büttner'in 2+1 yıllık imza atacağı ve 20 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.

Kara Kartal'ın Büttner'le anlaşmasının ardından stoper ve forvet mevkilerine yönelik transfer çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla

Tümü
 Reklam