Trabzon'da kriz son anda önlendi!

Senegalli Dame N'Doye 140 bin euro yüzünden serbest kalacaktı. 110 bin euroyu Süleyman Hurma, 30 bini de Sinan Zengin karşıladı.

calendar 17 Kasım 2015 10:45
Haber: Akşam
Trabzon'da kriz son anda önlendi!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Trabzonspor'da Jose Bosingwa'nın alacakları yüzünden serbest kalmasının ardından Dame N'Doye'de krizi yaşanmasını Sportif Direktör Süleyman Hurma önledi. Senegalli futbolcu, alacakları ödenmeyince hukuki işlemleri başlattı.

Seçim sürecindeki Bordo-Mavili kulüpte nakit akışı durmuş durumda. Bu nedenle Senegalli'nin serbest kalma ihtimali ortaya çıktı. Devreye Süleyman Hurma ile Genel Müdür Sinan Zengin girdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla N'Doye'nin 140 bin euroluk alacağının 110 bin euroluk kısmını Süleyman Hurma, 30 bin euroluk kısmını da Sinan Zengin ödedi. Senegalli futbolcu transfer taksidini aldı ama maddi sorunlar devam ediyor.



Tümü
 Reklam