N'Doye krizi önlendi, Constant ise...

Gineli yıldız, alacakları karşılığında bordo-mavili kulüple olan sözleşmesini fesh etti. Daha önce de Bosingwa sözleşmesini fesh etmiş, N'Doye'nin ayrılışı da son anda durdurulabilmişti.

calendar 18 Kasım 2015 09:24
Haber: Yeni Şafak
N'Doye krizi önlendi, Constant ise...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Kongre sürecine giren Trabzonspor'da yaşanan ekonomik sıkıntılar sonrası yabancı futbolcular birer birer ayrılıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bordo-mavili takımda yaprak dökümü bu kez Kevin Constant ile sürdü. Trabzonspor, uzun süredir ücretini alamayan Gineli futbolcunun alacakları karşılığında sözleşmesi fesh etmek zorunda kaldı.

2014-15 sezonu başında İtalya'nın Milan Kulübü'nden 2.5 milyon Euro'ya transfer edilen, kendisinden beklentiler büyük olan Constant, isteneni veremedi.

ERSUN YANAL İSTEMEMİŞTİ

Geldiği ilk günlerde Vahid Halilhodzic yönetiminde zaman zaman iyi maçlar çıkaran Gineli futbolcu, daha sonra disiplinsiz hareketleriyle ön plandaydı; teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı da bırakıldı.

Teknik direktörlüğe Şota Arveladze'nin gelmesiyle affedilen Constant, saha performansını artıramadı; bordo-mavili formayla sadece 2 gol, 2 asist yaptı.

Trabzonspor'da daha önce de parasını alamadığı için Jose Bosingwa, sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş, golcü Dame N'Doye'nin ayrılışı ise son anda önlenebilmişti.

"DAHA NETLEŞMEDİ"

Öte yandan Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Constant'ın sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda görüştüklerini ancak konunun henüz netleşmediğini kaydetti.

Tümü
 Reklam