"Hami, Onur kaleyi boşaltsın"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray maçında bugüne kadar görülmemiş bir tepki gerçekleştirmek istedi ama başarılı olamadı.

calendar 22 Şubat 2016 00:02 | Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016 00:27
Haber: Sporx.com
'Hami, Onur kaleyi boşaltsın'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (12)
Google News
Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maçın 86. dakikasında kazandığı penaltı kararı için bordo-mavili takımın başkanından çarpıcı bir tepki hamlesi geldi. Ancak Muharrem Usta'nın bu girişimi gerçekleşmedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Muharrem Usta, karşılaşmanın oynandığı sırada teknik direktör Hami mandıralı'ya ulaşmaya çalışarak, Luis Cavanda'nın müdahalesi sonrasında Umut Bulut'un yerde kalamsına penaltı verilmesi nedeniyle Onur Kıvrak'ın kaleden çıkmasını istedi. Ancak Usta'nın bu düşüncesi gerçeğe dönüşmed.

Muharrem Usta düzenlendiği basın toplantısında bu kararını, "Penaltı olduğunda Hami'ye haber göndermeye çalıştım ama ulaştıramadım. Onur kaleden çıksın, olmayan penaltı ne olacaksa olsun. Bu haberi ulaştıramadım. Sonradan sordum, onların da aklına gelmedi" sözleriyle açıkladı.

Tümü
 Reklam