Yok artık Albert Riera!

İspanyol futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de 6 yabancı kuralı olduğunu Galatasaray’a geldikten sonra öğrendiğini ifade ederek takımda yedek kalmasını kontenjana bağladı

SPORX AI BAKIŞI
calendar 09 Şubat 2012 08:55
Haber: Milliyet
Yok artık Albert Riera!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Albert Riera, “gazzetta.gr” adresli Yunan internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki 6 yabancı kuralını transfer olmadan önce bilmediğini itiraf etti.

İspanyol futbolcu, “Türkiye'de mutlu ve huzurluyum. İşin aslı ben burada yabancı oyuncular için maçlarda 6 oyunculuk bir sınırlama olduğunu bilmiyordum. Takımda önemli yabancı oyuncular olduğu için zaman zaman yedek oturuyorum. Ama bunu umursamıyorum çünkü yedek olmak beni daha çok hırslandırıyor ve daha çok çalışıyorum. Aslında bu kural oyuncular için iyi bir ölçme sistemi oluyor. Keşke İspanya'da da bu mümkün olsa” yorumunu yaptı.

Olympiakos'taki eski teknik direktörü Valverde'nin, Fatih Terim'e benzediğini de kaydeden Riera, “İki teknik adam da oldukça mükemmeliyetçi. Fatih Terim, Türkiye'de büyük bir figür ve herkesin saygısını uyandırıyor. Oyunculardan çok şey bekleyen geleneksel bir teknik direktör. Aralarındaki en belirgin fark, Valverde'nin Terim'e göre daha sakin bir mizaca sahip olması” diye konuştu.

İspanyol oyuncu, Olympiakos'a kiralık giden Kazım'ın takıma çok şey katacağına inandığını sözlerine ekledi.
Tümü
 Reklam