G.Saray'da onlar yedek: "Dinlenin beyler"

Taktik idmanda Selçuk ve Melo'yu yedek takımda oynatan Hamzaoğlu, iki yıldızına "Dinlenin" mesajı verdi ve orta sahayı Hamit-Emre'ye teslim etti

calendar 16 Şubat 2015 04:09 | Son Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015 07:05
Haber: Sabah
G.Saray'da onlar yedek: 'Dinlenin beyler'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Mancini ve Prandelli döneminde yap-boz tahtasına dönen Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle kadro istikrarı yakalanmıştı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Ancak Semih, Sabri ve Burak'ın sakatlıklarıyla ideal 11 mecburen bozuldu. Tarık Çamdal, Hakan Balta ve Olcan Adın'ı kullanmaya başlayan Hamzaoğlu, Balıkesirspor maçında da rotasyona gitme kararı aldı. Cumartesi günkü taktik çalışmada Melo ile Selçuk yedek takımla çalıştı.

Hamzaoğlu as takımda ön liberoda Hamit-Emre Çolak ikilisine görev verdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun lig ve kupadaki yoğun tempoda sürekli ilk 11 çıkan Melo ile Selçuk'u bu akşam Balıkesirspor maçında dinlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Tümü
 Reklam