G.Saray idmanında gerginlik!

Galatasaray'ın kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya'da yaptığı akşam idmanında olay çıktı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 11 Ocak 2016 18:59 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016 20:37
Haber: DHA
G.Saray idmanında gerginlik!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (26)
Google News


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Belek Turizm Bölgesi'nde sürdürüyor.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma koşusu ve hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas-kontrol çalışmasının ardından dar alanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Tedavisi tamamlanan Sabri Sarıoğlu takımla beraber çalışırken, Karşıyaka maçında burnuna darbe alan ve kırık tespit edilen Umut Bulut ise antrenmana yüzünde maskeyle çıktı. Sarı-kırmızılı futbolcu, ısınma koşusu ve pas-kontrol çalışmasının ardından takımdan ayrı koşu yaptı.

İDMANDA SAKATLIK VE GERGİNLİK

Öte yandan taktik çalışma sırasında Aurelien Chedjou ile genç futbolcu Volkan Pala çarpıştı. Volkan'ın kaşında açılma meydana gelirken, sağlık ekipleri genç oyuncuya müdahale etti ve şişen gözünü sargıya aldı. Sakatlığın yaşanmasının ardından Burak Yılmaz, Chedjou'ya Volkan Pala'nın yanına gitmediği gerekçesiyle tepki gösterirken, Kamerunlu futbolcu da Burak Yılmaz'a el hareketleriyle genç oyuncuyla ilgilendiği yönünde işaret yaptı.



Tümü
 Reklam