Hasan Ali: "Çizgiden çıkardığım top..."

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Bursaspor maçının ardından konuştu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 21 Nisan 2015 00:14
Haber: AA
Hasan Ali: 'Çizgiden çıkardığım top...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News


Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe oturduklarını ve kalan haftalarda hata yapmayıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Hasan Ali, Bursaspor'u 1-0 yendikleri maçın çok tempolu geçtiğini belirterek şöyle konuştu:

"İki takım da iyi mücadele etti. İki takımın gol pozisyonları vardı. Çizgiden çıkardığım top maçın kırılma anı olabilir. Görevim orada olmaktı. Şu an artık her şey bizim elimizde. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Artık kaybetmek lüksümüz yok. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz."

Geride kalan haftalarda çok zorlu maçlara çıkacaklarını aktaran Hasan Ali, "Yaşadığımız olaydan sonra çok iyi kenetlendik. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Bu olaylardan sonra daha da iyiyiz. Taraftarın desteğiyle avantajımızı kullanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Tümü
 Reklam