Fenerium'un satışları patladı!

Fenerbahçe'de resmi ürün satışları görülmemiş bir düzeye geldi. Fenerium'un cirosu 40 milyon lirayı aşıp ilk yarı rekorunu kırdı. Yönetimin hedefi sezon sonunda bu rakamı 100 milyon lira seviyesine taşımak. Böylece 2014’teki 80 milyonluk rekor da kırılacak

calendar 03 Ocak 2016 09:57
Haber: Bugün
Fenerium'un satışları patladı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (5)
Google News
Sezon başında başta Van Persie ve Nani olmak üzere birçok yıldız ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, Fenerium gelirlerinde de uçuşta... Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Futbol takımının inişli çıkışlı performansına rağmen zirve yarışında çok iddialı bir konumda bulunması taraftarların forma ve diğer ürünlere olan ilgisini canlı tutmaya devam ediyor. Gelen yüksek talep sayesinde sezonun ilk yarısında tüm mağazaların toplam cirosu 40 milyon lira barajını aşınca yönetimin sezon sonu hedefi de büyüdü.

YÖNETiM KENDiNDEN EMiN

Sarı-Lacivertli kulüp daha önce en yüksek Fenerium gelirine 19'uncu şampiyonluğun geldiği 2013-14 sezonun sonunda 80 milyon liralık gelirle ulaşmıştı. Bu sezon ise hedef 100 milyon ciro barajını aşarak tüm zamanların rekorunu kırmak. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçların sürmesi ve sezon sonunda şampiyonluk 4'üncü yıldızın gelmesi halinde rekorun çok rahat bir şekilde kırılacağı görüşünde.

NANi VE RVP ZiRVEDE

Yapılan birbirinden flaş transferler Fenerium satışlarına çok olumlu bir etki yaptı. Sarı-Lacivertli taraftarlar özellikle Luis Nani ve Robin Van Persie’nin gelmesinin ardından formalara adeta akın ederek kulüp kasasının dolmasını sağladı.

Tümü
 Reklam