Fenerbahçe'de zorunlu değişimler!

Meireles ve Kuyt'ın sakatlıkları, İsmail Kartal'ın zorunlu olarak kadroyu değiştirmesine neden olacak.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 03 Nisan 2015 08:51
Haber: Fanatik
Fenerbahçe'de zorunlu değişimler!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
İsmail Kartal, Beşiktaş maçında sakatlanan Dirk Kuyt ve Raul Meireles’in, milli arada iyileşip takıma dönmelerini umut ediyordu. Ancak bu beklenti gerçekleşmedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İki yıldızın da sakatlıkları geçmeyince, Kartal kadroda rotasyona gitmek zorunda kaldı. Özellikle Dirk Kuyt’ın yokluğunda sağ kanatta kimin oynayacağı merakla bekleniyor. Başarılı çalıştırıcı, antrenmanlarda çeşitli denemeler yaptı.

Henüz kesin kararını vermese de sağ çizgide Diego Ribas’ın görev yapma ihtimali yüksek. Daha önce Atletico Madrid’de ve Fenerbahçe’de Türkiye Kupası maçlarında kanatlarda oynayan Sambacı, Rize’de Kuyt’ın boşluğunu doldurmaya çalışacak.

Milli takımdan geç dönmesine rağmen Moussa Sow’un da cumartesi akşamı ilk 11’de oynaması bekleniyor. Bunun nedeni, Meireles’in yokluğunda Alper Potuk’un sol kanattan orta sahaya çekilecek olması.

Sarı-Lacivertliler’in savunma hattında ise bir sıkıntı yok. Rize’de geri dörtlü Gökhan, Bekir, Alves ve Caner’den oluşacak.

Tümü
 Reklam