F.Bahçe'ye Hırvat savunmacı

Belçika basını Fenerbahçe'nin, Club Brugge ile birlikte Rijeka'da forma giyen defans oyuncusuyla ilgilendiğini iddia etti.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 09 Mayıs 2015 12:02
Haber: Sporx.com dış haberler
F.Bahçe'ye Hırvat savunmacı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
SPORX DIŞ HABERLER - Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve yabancı sınırının artmasından dolayı Avrupa piyasasına gözünü çeviren takımlardan Fenerbahçe'nin sürpriz bir oyuncuyla ilgilendiği ortaya çıktı.

Belçika basını Club Brugge'ün de gündeminde olan Rijeka forması giyen defans oyuncusu Ivan Tomecak ile Türkiye'den Fenerbahçe'nin de ilgilendiğini yazdı. 2016 yılına kadar Rijeka ile sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki defans oyuncusu için Club Brugge'ün teklifte bulunduğu ancak Fenerbahçe ve West Ham United'ın da oyuncu için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Ivan Tomecak, bu sezon Rijeka formasıyla 30 lig maçında forma giyerken, bu sezon Avrupa Ligi'nde de 11 karşılaşmada görev yaptı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam