Aziz Yıldırım, Van'a gitti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün Van şubesi ile futbol okulunun açılışını yaptı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 23 Aralık 2014 14:33
Haber: AA
Aziz Yıldırım, Van'a gitti
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün Van şubesi ile futbol okulunun açılışını yaptı.

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile kente gelen Yıldırım, şehir merkezindeki bir kahvaltı salonunda yöresel Van kahvaltısı yaptı.

Burada, Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çektiren ve taraftarların hediyelerini kabul eden Yıldırım, daha sonra Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Kazım Karabekir Caddesi'ndeki Fenerbahçe Spor Kulübü Van Şubesi ile futbol okulunun açılışını yapan Yıldırım'ın, gün içerisinde Vali Aydın Nezih Doğan ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya'yla da bir araya geleceği öğrenildi.
Tümü
 Reklam