Alex, Aykut Kocaman'a 1 adım daha yaklaştı

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Konya Torku Şekerspor ağlarını havalandıran Alex de Souza, Türkiye Kupası mücadelelerindeki 13. golünü atarak, 14 gollü Aykut Kocaman'a bir adım daha yaklaştı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 12 Ocak 2012 23:04
Haber: Castrolfootball.com
Alex, Aykut Kocaman'a 1 adım daha yaklaştı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Konya Torku Şekerspor karşılaşmasında takımının 2. golüne imza atan Alex de Souza,  Ziraat Türkiye Kupası Tarihinde 13.Golünü Attı.

Alex de Souza, Ziraat Türkiye kupasında 33 maça çıktı ve 13.golünü Konya Torku Şekerspor'a attı. Alex de Souza böylece Fenerbahçe'nin kupa tarihinde en golcü 4 oyuncusu arasına girdi.

Alex 1 gol daha atarsa Z.Türkiye kupasında 14 golü bulunan teknik direktörü Aykut Kocaman'ı yakalayacak. Fenerbahçe formasıyla kupa tarihinde en golcü oyuncu durumunda ise 19 golle Cemil Turan bulunuyor.
Tümü
 Reklam