"Bizi bitivemezsin, padişahım!.."

SPORX AI BAKIŞI
calendar 25 Eylül 2008 19:25
Haber: DHA
'Bizi bitivemezsin, padişahım!..'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Süper Lig'in 5'inci haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, akşam saatlerinde Sivas'a geldi. Fenerbahçe'yi havaalanında, son günlerde yönetimin tartışmalı olduğu Genç Fenerbahçeliler gurubu karşıladı. Grup, Başkan Aziz Yıldırım aleyhine slogan atıp, pankart açtı.

Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, saat 18.45'te özel uçak ile Sivas Havaalanı'na iniş yaptı. Kafileden yönetici Mahmut Uslu en önde uçaktan inerken, hafif sakatlıkları bulunan Semih, Edu ve Alex de kafilede yer aldı. Kafileye, havaalanında Sivas Fenerbahçeliler Derneği ve minik taraftarlarca çiçek verildi.

Alan dışında ise kafileyi Sivas Genç Feherbahçeliler üyesi bir grup sloganlar ile karşıladı. Grubun, "Tek kimlik Aziz", "Kandırılmış Anadolu çocukları", "Bizi bitivemezsin, padişahım çok yaşa", "Aziz Yıldırım çarpsa bile" yazılı pankartlar açtığı görülürken, Amigo Sefa lehine tezahüratlarda bulunmaları dikkat çekti. Taraftarlar, "Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil Aziz Yıldırım" diye tempo tuttu. Fenerbahçe kafilesi, kendisi için ayrılan otobüse bindikten sonra şehir merkezine hareket ederek, kalacağı Büyük Otel'e vardı.

Tümü
 Reklam