Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş, bu akşam yaptığı idman ile hazırlıklarını sürdürdü.

calendar 09 Eylül 2015 18:57
Haber: DHA
Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş, bu akşam yaptığı idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Antrenman, teknik direktör Şenol Güneş'in futbolculara toplu halde yaptığı konuşma ile başladı ve 5'e 2 sonrası bire bir adam geçme çalışması ile devam etti. İdman, 6'lı gruplar halinde yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmanda Ricardo Quaresma, Gökhan Töre ve genç futbolcu Eslam Öztürk'ün şık hareketleri dikkat çekti. Sol baldırında ödem olan Oğuzhan Özyakup ve dedesi vefat eden Ersan Gülüm ile milli takımlarından dönmeyen Milosevic ve Atiba antrenmanda yer almadı.

Oğuzhan Özyakup'un durumunun netleşmesi için iki gün dinlendirileceği öğrenildi.

Siyah beyazlılar, hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Tümü
 Reklam