Beşiktaş'ta Bursa öncesi büyük sıkıntı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a elenen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

calendar 12 Şubat 2015 14:31 | Son Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015 14:33
Haber: AA
Beşiktaş'ta Bursa öncesi büyük sıkıntı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (7)
Google News
Kayserispor'a 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Beşiktaş, Bursaspor ile 15 Şubat Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kuvvet, kondisyon ve taktik çalışmalar yaptı. Kayserispor maçında forma giyen oyuncular sadece salonda yapılan kuvvet ve denge çalışmalarına katılırken, diğer oyuncular ise sahada pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

Öte yandan hava şartlarının ağır olması özellikle kalecilere zor anlar yaşattı.

Savunmanın solunda sıkıntı


Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı'nın ardından Ramon Motta'nın da sakatlanması, savunmanın solunda sıkıntı yarattı.

İsmail Köybaşı'nın artroskopi olacağı açıklanırken, Motta'nın ise sol osteitis pubis (kasık ve uyluk iç kısmında ağrı) teşhisiyle MR'ının çekileceği bildirildi.

İsmail ve Motta'nın yanı sıra ameliyatı sonrası ülkesine giden Alexander Milosevic, boğaz enfeksiyonu olan Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon geçiren Ersan Adem Gülüm ile bireysel çalışan Daniel Opare ve Cenk Tosun katılmadı. Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Veli Kavlak ise idmanda takımla çalıştı.

Beşiktaş, Cuma günü yapacağı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam