Beck: "Milli takım arasında..."

Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Andreas Beck maçı değerlendirdi.

calendar 27 Ağustos 2016 00:22 | Son Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016 00:47
Haber: Sporx.com
Beck: 'Milli takım arasında...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Süper Lig'in ikinci haftasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Andreas Beck maçı değerlendirdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İşte Beck'in sözleri:

"Üzgünüz. Burada iki puan bıraktık. Oyunun genelinde üstündük pozisyonlar bulduk ama rakip Konyaspor da pozisyonlar buldu. Sezonun geri kalanında hiçbir takım buradan rahat çıkamayacak. 2-1'den sonra fişi çekebilirdik ama çekemedik. Sonuç olarak burada iki puan bıraktık."

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

"Yapmamız gereken öçok şey var. Çalışmamız gereken çok yer var. Hedefimiz şampiyonluk. Özgüvenimizi ve inancımızı yüksek tutmamız gerekiyor. Aramıza katılan çok oyuncu var. Bunların da takıma alışması için milli takım arasında daha çok çalışacağız. "

Tümü
 Reklam