Zenit Genel Menajeri: "Garay, eşi için İspanya'yı tercih etti"

Zenit Genel Menajeri Maxim Mitrofanov, Garay'ın Valencia'ya gitme sebebinin eşi olduğunu iddia etti.

calendar 09 Eylül 2016 19:40
Haber: Sporx.com dış haberler
Zenit Genel Menajeri: 'Garay, eşi için İspanya'yı tercih etti'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Zenit'ten ayrılan ve 20 milyon euro karşılığında Valencia'ya transfer olan Garay'ın eşi için İspanya'yı tercih ettiği iddia edildi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Garay'ın Valencia'ya transferi sürecini anlatan Zenit'in genel menajeri Maxim Mitrofanov, "Ezequiel Garay ile 3 yıllık sözleşmemiz vardı ancak buraya konsantre olamıyordu. Eşi ile dramatik olaylar yaşadı. Garay'ın eşi İspanya'da yaşamak istiyordu" dedi.

Chelsea ve Everton'dan Garay için tekliflerin geldiğini ileri süren Maxim Mitrofanov, "Chelsea ve Everton'dan teklifler vardı. Garay ise sadece İspanya'da oynamak istiyordu. Başka takımla anlaşmayalım die emekli olmakla tehdit etti. Garay'ın artık takımda motive olması imkansızdı. Eşi ile evliliğini sürdürebilmek adına Valencia'nın yolunu tuttu" şeklinde konuştu.

Benfica'dan 2014 yılında Zenit'e transfer olan 29 yaşındaki Arjantinli stoper, Zenit formasıyla toplam 75 karşılaşmada forma giydi.

 

Tümü
 Reklam