Bilic'ten hakeme: "Günlük hayatımı etkiliyor"

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, Arsenal ile 3-3 berabere kaldıkları maçta sayılmayan golleriyle ilgili yorum yapmayı reddetti.

calendar 10 Nisan 2016 08:02 | Son Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016 10:01
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: Reuters
Bilic'ten hakeme: 'Günlük hayatımı etkiliyor'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
SPORX DIŞ HABERLER- West Ham'ın Hırvat teknik patronu Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi bileti için oynadıkları ve 3-3 berabere kaldıkları kritik Arsenal maçındaki hakem kararlarıyla ilgili yorum yapmayı reddetti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 3-3 biten maç ile ilgili konuşan Hırvat antrenör, "Oyuncularımın performansından mutluyum. Hepsi verdiğim görevleri başarıyla uyguladı. Mutsuz olduğum tek konu maçın sonucu." yorumunu yaptı.

"Skorda geriye düştük ancak maçtan asla vazgeçmedik." diyerek sözlerini sürdüren Bilic, "Harika bir tutku ve ruhla geri dönüşü başardık. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Hakemin vermediği gol ile ilgili konuşmama kararı aldım. Objektif olmaya çalışsam da kendime engel olamıyorum. Bu tür durumlar günlük hayatımı bile etkiliyor." dedi.

Manuel Lanzini'nin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan ancak tekrarlarda ofsayt olmadığı net bir şekilde görünen pozisyon nedeniyle Bilic, "5 hafta boyunca daha adil bir yönetim talep ettim ama olmadı." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Tümü
 Reklam