Pellegrini'den Pep Guardiola açıklaması

Manchester City'nin menajeri Manuel Pellegrini, Pep Guardiola'nın gelecek sezon görevi alacağı yönündeki haberleri yorumladı.

calendar 19 Aralık 2015 01:55 | Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015 02:27
Haber: Sporx.com dış haberler
Pellegrini'den Pep Guardiola açıklaması
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
SPORX DIŞ HABERLER- Premier Lig ekibi Manchester City'nin menajeri Manuel Pellegrini, Pep Guardiola'nın gelecek sezon görevi alacağı yönündeki haberleri yorumladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Şu anda City'nin başında olduğunu belirten Pellegrini; "Söylentiler var. Guardiola'nın gelecek sezon ne yapacağını kimse bilmiyor. Bu yüzden haberler çok rahat üretilebiliyor. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Pep dünyadaki en iyi menajerlerden. Eğer gelecek sezon Bayern'de devam etmeyecekse onu göreve getirmek isteyen birçok takım olacaktır." dedi.

"BASKI HİSSETMİYORUM"

Olaya kendi açısından baktığında baskı hissetmediğinin altını çizen deneyimli teknik adam; "Bu tür söylentilerle ilk kez karşılaşmıyorum. Geçen sezonda da oldu gelecek sezonlarda da olacak. Bu konuda baskı hissetmiyorum. Hissettiğim tek baskı kazanma baskısı. Böyle büyük bir kulübü çalıştırıyorsanız her şey sonuca bakar. Sonuçlar iyi gitmiyorsa medya tarafından çeşitli haberler çıkarılır. Bunu kafaya takarsanız büyük takım çalıştırmanız imkansız." dedi.

Tümü
 Reklam