Heyecan kasırgasında kazanan yok!..

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Everton ile Tottenham kozlarını paylaştı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 03 Ocak 2016 19:52
Haber: Sporx.com
Heyecan kasırgasında kazanan yok!..
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News


İngiltere Premier Lig'in 20. hafta mücadelesinde Everton, evinde Tottenham ile karşı karşıya geldi. Goodison Park'ta oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

20. haftanın dev maçında, Everton 22. dakikada Aaron Lennon ile öne geçerken, Tottenham 45+1. dakikada Delle Alli ile beraberliği yakaladı. Mücadelenin ilk yarısında iki takım da sayısız pozisyon bulmasına rağmen, soyunma odasına 2 golle gidildi. Daha sakin geçen ikinci 45 dakikada ise iki takım da yakaladığı sayılı pozisyonlardan sonuç alamadı.

Bu skorun ardından Tottenham 3 maç sonra puan kaybetti ve 36 puanla 4. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta Stoke City'ye 4-3 yenilen Everton ise bir haftayı daha galibiyetsiz kapatırken, 27 puanla 11. sırada yerleşti.

Premier Lig'in 21. haftasında Tottenham evinde Leicester City'yi konuk edecekken, Everton ise deplasmanda Manchester City ile karşılaşacak.

Tümü
 Reklam