"Onun için kendimi otobüsün önüne..."

Chelsea'nin tecrübeli stoperi John Terry, menajer Jose Mourinho ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 08 Eylül 2015 17:26
Haber: Sporx.com dış haberler
'Onun için kendimi otobüsün önüne...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


SPORX DIŞ HABERLER- Chelsea'nin tecrübeli stoperi John Terry, menajer Jose Mourinho ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sezona arzuladıkları gibi başlamadıklarını belirten Terry, özellikle deplasmanda alınan 3-0'lık Manchester City yenilgisi sonrası eleştirilmişti. 3-2 kazandıkları West Bromwich maçının 54. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan İngiliz yıldız, Jose Mourinho ile arasında çok güçlü bir bağ bulunduğunu söyledi.

"Jose Mourinho, çalıştığım en iyi menajer. Onun için kendimi bir otobüsün önüne atabilirim. Teklifler geldi ama Premier Lig'de Chelsea'den başka bir takımın formasını asla giymeyeceğim."

FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI

Yaz transfer döneminde Chelsea'den ayrılması gündemde olan Terry'nin adı Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmaya çalışan Fenerbahçe ile de anılmıştı. Premier Lig'de Chelsea'den başka bir takımın formasını giymeyeceğini açıklayan Terry'nin yolu gelecekte Türkiye'ye düşebilir.



Tümü
 Reklam