Mourinho: "Nasıl teşekkür etsem..."

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, 2-1 kazandıkları Dinamo Kiev maçının son dakikalarında adına tezahüratlar yapan taraftarlara teşekkür etti.

calendar 05 Kasım 2015 02:18 | Son Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015 03:26
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: Reuters
Mourinho: 'Nasıl teşekkür etsem...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
SPORX DIŞ HABERLER- Chelsea Menajeri Jose Mourinho, 83. dakikada Willian'ın frikik golüyle 2-1 kazandıkları Dinamo Kiev maçının ardından taraftarlar teşekkür etti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Flaş röportajda yayıncı kuruluşa konuşan Mourinho'nun sözleri şu şekilde:

"Benim için yaptıkları şeyler normal değil. Gazeteleri okuyup okumadıklarını bilmiyorum. TV yorumcularını ve eleştirmenleri dinleyip dinlemediklerini bilmiyorum. Fakat, büyük bir yürekleri olduğunu biliyorum. Ben büyük bir büyük profesyonelim ve bu kulübe muhteşem başarılar kazandırmak için daha fazla çalışacağım."

"YAZILANLAR, SÖYLENENLER, TV'LER"

"Bana verilen destek hiç normal değil. Sadece kötü gidişimiz ile alakalı değil. Yazılanlar, söylenenler, TV'de gösterilenlerden sonra taraftar çok güçlü kaldı. Onlara nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Söyleyebileceğim tek şey, buradaki son günüme dek, 40 yıl sonra da olabilir, 10 yıl sonra da, 5 yıl sonra da. O güne dek, her şeyimi ortaya koyacağım."

Tümü
 Reklam