Eski Galatasaray idarecisi, Hollanda'da kulüp aldı!

Daha önce Galatasaray'da profesyonel olarak görev alan Özgür Işıtan Gün, Hollanda kulübü Fortuna Sittard'ın çoğunluk hisselerini satın aldı.

calendar 21 Temmuz 2016 23:49
Haber: Sporx.com dış haberler
Eski Galatasaray idarecisi, Hollanda'da kulüp aldı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Daha önce Galatasaray'da "Mali İşler ve Satın Alma" ile birlikte "Operasyon Direktörü (COO)" olarak görev olan Özgür Işıtan Gün, Hollanda takımı Fortuna Sittard'ın çoğunluk hisselerini satın aldı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Hollanda basınında çıkan habere göre; Özgür Işıtan Gün, Fortuna Sittard'ın yüzde 85'i için 870 bin euro bedel üzerinde anlaştı. Yakın zaman içerisinde yasal prosedürlerin halledileceği ve anlaşmanın resmen duyurulacağı kaydedildi.

Konu ile ilgili Hollanda basınına konuşan ve Sittard taraftarlarından pozitif dönüş yaptığını söyleyen Özgür Işıtan Gün, "Hollanda'dan bir kulüp satın almak tesadüfi bir durum değil. Bu ülke modern futbolun kurucularından bir ülke. Fortuna da harika bir tarihi olan büyük bir kulüp. Büyük oyuncular, profesyonel futbola ilk adımlarını bu kulüpte attılar." diyerek kulübünü övdü.

Fortuna Sittard'daki hedeflerini de açıklayan Özgür Işıtan Gün, "Hedeflerimden biri, Fortuna Sittar Academy'i daha da güçlendirmek ve bu kulübü tekrar Hollanda futbolunda söz sahibi yapmak." ifadelerini kullandı.

Son 10 sezondur Hollanda 2. Ligi Jupiler League'de yer alan ve maddi sorunlar yaşayan Fortuna Sittard, orta sıralarda yer alıyordu.

Tümü
 Reklam