Arabistan, Frank Rijkaard'ı konuşuyor

Galatasaray ve Barcelona'nın eski teknik direktörü Frank Rijkaard, başında bulunduğu Suudi Arabistan Milli Takımı ile kötü günler geçiriyor

SPORX AI BAKIŞI
calendar 10 Nisan 2012 10:24
Haber: Sporx.com dış haberler
Arabistan, Frank Rijkaard'ı konuşuyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, şu anda çalıştırdığı Suudi Arabistan Milli Takımının başında zor günler geçiriyor.

2014 Dünya Kupası Eleme Gruplarında alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilmeye başlanan Rijkaard'ın son olarak aldığı maaş gündeme getirildi. 2014 Dünya Kupası eleme gruplarından çıkamayan Suudi Arabistan'ın 6 maçta sadece 1 galibiyet almış olmasından bahseden günlük El Eqtisadia gazetesi, Rijkaard'a ödenen maaşın gençlik programlarına aktarılmasının daha faydalı olacağını vurguladı.

Haberde, Hollandalı teknik adamın yaklaşık 10 bakan kadar maaş aldığı ancak şu ana kadar gösterdiği performansın bu parayı hak edecek düzeyde olmadığı belirtildi.

Rijkaard, Suudi Arabistan Federasyonu 11 milyon euro karşılığında üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

Tümü
 Reklam