Bizim çocukları üzdüler! Devler Ligi...

Almanya Bundesliga'nın 32. haftasında Leverkusen ile Mönchengladbach karşılaştı.

calendar 09 Mayıs 2015 18:20 | Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015 12:52
Haber: Sporx.com
Bizim çocukları üzdüler! Devler Ligi...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Almanya Bundesliga'nın 32. hafta mücadelesinde Mönchengladbach evinde Bayer Leverkusen ile karşılaştı. Borussia Park'ta oynanan mücadeleyi 3-0 kazanan ev sahibi ekip, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım yolunda önemli bir adım attı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Mönchengladbach'a galibiyeti getiren goller, 50. dakikada Kruse, 81. dakikada Herrman ve 88. dakikada Traore'den geldi. Öte yandan Leverkusen'de milli oyuncularımız Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu, mücadeleye ilk 11'de başladı ve 90 dakika görev aldı.

Bu sonucun ardından Mönchengladbach puanını 63 yaptı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. Leverkusen ise 58 puanla 4. basamakta kaldı.

Bundesliga'nın 33. haftasında Leverkusen evinde Hoffenheim ile karşılaşacakken, Mönchengladbach ise deplasmanda Werder Bremen'e konuk olacak.

Tümü
 Reklam