İlkay: "Löw beni aradı ve..."

Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan, uzun süre sonra milli takıma çağırılmasını değerlendirdi.

calendar 23 Mart 2015 16:13 | Son Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015 17:49
Haber: Sporx.com dış haberler
İlkay: 'Löw beni aradı ve...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
SPORX DIŞ HABERLER- Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan, 14 ay gibi uzun süreli sakatlığı sonrası Alman Milli Takımı'na davet edilmesini değerlendirdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Joachim Löw'ün geçen hafta kendisini arayarak milli takıma çağırmayı düşündüğünü söylediğini anlatan İlkay, açıklamalarına şu şekilde devam etti;

"Milli takıma geri döndüğüm için çok mutluyum. Formayı alıp bırakmamak için elimden geleni yapacağım. Dünya Kupası heyecanını yaşayamadığım için milli formaya açım. Löw geçen hafta beni aradı ve bir süredir izlediğini, Avustralya maçı kadrosuna çağıracağını söyledi. Karar sonrası çok mutlu oldum. Yeniden doğmuş gibiyim. Futbola dönmek çok güzel. Antrenman yaptığım, maç oynadığım her dakika için mutlu oluyorum."

"Dünya Kupası zamanı çok zordu..."

"Dünya Kupası serüveninin ilk maçını hastanede izledim. Tedavim o dönem hastanede devam ediyordu. Ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum. Bu takımın bir parçası olduğumu biliyordum. Herkes de bana bunu hissettiriyordu. Bazı günler ağrım olmadığı için bile mutlu oluyordum. Gerçekten zor bir gönem geçirdim. Ama hepsi geride kaldı. Artık sahada olduğum her dakikanın keyfini çıkarıyorum."

Tümü
 Reklam