Yeni Malatyaspor'dan transfer açıklaması

PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, takımın transfer politikası hakkında konuştu. Ravcı, henüz kimseyle anlaşmadıklarını açıkladı.

calendar 21 Haziran 2016 15:50
Haber: AA
Yeni Malatyaspor'dan transfer açıklaması
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ilk etap kamp çalışmalarına kadar en az 5-6 futbolcuyla anlaşmak istediklerini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Ravcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ancak şu ana kadar hiçbir futbolcuyla anlaşmadıklarını belirtti. 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımın 7 Temmuz'da Bolu'da çalışmalara başlayacağını aktaran Ravcı, "İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. İlk etap kamp çalışmalarına kadar en az 5-6 futbolcuyla anlaşmak istiyoruz." dedi.

Ravcı, listelerinde yer alan futbolcularla görüşmelerinin sürdüğünü aktararak, "Şu ana kadar anlaştığımız bir futbolcu yok ama birkaç gün içerisinde bazı şeyler netleşecek. Özellikle üzerinde durduğumuz bazı isimler var. Bu oyuncularla ilgili temaslarımız sürüyor." diye konuştu.

Ravcı, Aydın Çetin, Ramazan Kahya, Hüseyin Kar, Gonzalo Godoy, Azuka Ibobo Izu, Serhat Ayvaz ve İrfan Başaran ile yollarını ayırdıklarını hatırlatarak, sözleşmesi biten futbolcularla görüşmelerinin sürdüğünü, cuma gününe kadar iç transferlerin netleşebileceğini de sözlerine ekledi.

Tümü
 Reklam