Karaman: "Hatanın hasar verdiği..."

Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Elazığspor maçının ardından konuştu.

calendar 21 Mart 2015 22:44
Haber: AA
Karaman: 'Hatanın hasar verdiği...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık" dedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde her maçın zor olduğunu söyledi. Bu maçı kazanırken de zorluk yaşadıklarını belirten Karaman, "Bu ligde her takım rakibini yenebilir, her takım her maçtan puan alabilir" ifadesini kullandı.

Ünal Karaman, her takımın hedefi olduğunu, bazılarının şampiyonluk, bazılarının ise play-off'a kalma hesapları yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Artık hatanın çok hasar verebileceği haftalara girdik. Oyuncularımız çalışıyorlar, antrenman yaparak, hazırlanarak gayret gösteriyorlar. Talihsiz bir gol yedik. 1-0 öndeyken 2-0 yapabileceğimiz pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci golü atabilsek, kalan dakikalarda daha rahat maç izleyebilirdik. Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık."

Tümü
 Reklam