Emre Can Coşkun idmana çıktı

Alanyaspor'un bir yıllığına Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği genç futbolcu Emre Can Coşkun, Afyonkarahisar kampında ilk antrenmanını yaptı

SPORX AI BAKIŞI
calendar 25 Temmuz 2015 15:54
Haber: AA
Emre Can Coşkun idmana çıktı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Alanyaspor'un bir yıllığına Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği genç futbolcu Emre Can Coşkun, Afyonkarahisar kampında ilk antrenmanına çıktı.

Alanyaspor'un teknik direktör Erhan Altın gözetiminde Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmana Galatasaray'dan kiralanan stoper 21 yaşındaki Emre Can Coşkun da katıldı.

Turuncu- yeşilli takımda sabah ilk antrenmanına çıkan genç futbolcu, ısınma koşuları, top kapma ve pas çalıştı. Emre Can, antrenmanın son bölümünde de takımdan ayrı yardımcı antrenör Çağlayan Çağlar gözetiminde koşu yaptı.

Tümü
 Reklam