ETTU Kupası'nda takımlarımızın sonuçları

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 2. tur C Grubu'nun ilk gününde bir galibiyet ve bir yenilgi aldı.

calendar 10 Ekim 2015 23:15
Haber: AA
ETTU Kupası'nda takımlarımızın sonuçları
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 2. tur C Grubu'nun ilk gününde bir galibiyet ve bir yenilgi aldı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Cebeci Spor Kompleksi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen grup maçlarının ilk gününde 4 karşılaşma oynandı. 

İlk maçında İtalya'nın ASD Tennistavolo Norbello takımıyla karşı karşıya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini 3-0 mağlup etti.

Gruptaki ikinci mücadelesini Yunanistan'ın YMCA Thessaloniki takımına karşı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı.

Grupta oynanan diğer iki maçta ise İspanya'nın CTT Balaguer Villart Logistic takımı, önce YMCA Thessaloniki'yi 3-1, ardından da ASD Tennistavolo Norbello'yu 3-2 mağlup etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, grup maçlarının ikinci ve son gününde yarın CTT Balaguer Villart Logistic ile karşı karşıya gelecek. 

- Erkek takımı 2 maçını da kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı ise 2. tur D Grubu'nda oynadığı iki maçı da kaybetti.

Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilen grup maçlarının ilkinde Çek Cumhuriyeti'nin SF SKK El Nino Praha takımı ile karşılaşan ve rakibine 3-0 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında ise İspanya'nın Irun Leka Enea Tenis de Mesa takımına 3-1 kaybetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, gruptaki son maçında yarın ev sahibi Hırvatistan'ın Libertas Marincolor Dubrovnik takımı ile karşılaşacak.

Tümü
 Reklam