Dünya Güreş Şampiyonası başlıyor

Türkiye'nin de yer alacağı Dünya Güreş Şampiyonası, 7-13 Eylül tarihlerinde ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek.

calendar 02 Eylül 2015 16:32
Haber: AA
Dünya Güreş Şampiyonası başlıyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Dünya Güreş Şampiyonası, 7-13 Eylül tarihlerinde ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek.

Olimpiyatlar için kota veren şampiyonada mücadele edecek Kadın Milli Takımı, hazırlıklarını tamamladı. Yarın ABD'ye geçecek millilerde, teknik direktör İsmail Kosukoğlu, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

3 kamp yaparak şampiyonaya hazırlandıklarını belirten Kosukoğlu, "Olimpiyat kotası vermesi açısından dünya şampiyonası büyük önem taşıyor. Çok çekişmeli geçeceğini düşündüğüm şampiyonada en az iki sıklette olimpiyat kotası almak istiyoruz" dedi.

Şampiyonaya katılan ülkelerin kota nedeniyle büyük mücadele sergileyeceğini ifade eden Kosukoğlu, "Burada madalyadan ziyade ilk 6'da yer almak için mindere çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar aldığımız en iyi derece, Elif Jale Yeşilırmak'ın dünya üçüncülüğü. ABD'de finale çıkarak bu başarıyı daha da yukarı taşımayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek Kadın Milli Takımı, 48 kiloda Evin Demirhan, 53 kiloda Merve Kenger, 55 kiloda Bediha Gün, 58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, 60 kiloda Hafize Şahin, 63 kiloda Buse Tosun, 69 kiloda Sinem Topçu ve 75 kiloda Yasemin Adar'dan oluşuyor.

Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam