Beşiktaş'tan Liverpool'a yemek

Beşiktaş ile Liverpool arasında bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi iki kulübün yöneticileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 26 Şubat 2015 15:43
Haber: AA
Beşiktaş'tan Liverpool'a yemek
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Beşiktaş ile Liverpool arasında bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi iki kulübün yöneticileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri, UEFA delegeleri ve Liverpool yetkililerine dostluk yemeği verdi.

Akaretler'de bulunan Vogue Restaurant'ta düzenlenen dostluk yemeğinde Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Delegesi Georges Luchinger ile Liverpool Üst Yöneticisi (CEO) Ian Ayre, Genel Sekreter Stuart Hayton, Genel Sekreter Asistanı Danny Stanway, Operasyon Direktörü Andrew Parkinson yer aldı.

Yemek sonunda Ahmet Ürkmezgil ve Erdal Torunoğulları, UEFA delegeleri ve İngiliz ekibi temsilcilerine çeşitli hediyeler sundu.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam