''İlk yarı zaten maçı kaybetmiştik''

Torku Konyaspor'da başantrenör Aziz Bekir, Fenerbahçe Ülker mücadelesini değerlendirdi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 29 Nisan 2015 22:09
Haber: AA
''İlk yarı zaten maçı kaybetmiştik''
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'da, başantrenör Aziz Bekir, 82-80 kaybettikleri Fenerbahçe Ülker maçına ilişkin, ilk yarı konuştukları defansı yapamadıklarını, maçı birinci devre kaybettiklerini söyledi.

Bekir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

İlk yarı sergiledikleri savunma ile ikinci yarı gösterdikleri savunma arasında büyük fark olduğunu belirten Bekir, "İlk yarı konuştuğumuz ve çalıştığımız defansı gösteremedik. İlk yarı zaten maçı kaybetmiştik. maalesef böyle büyük maçlarda çok basit hatalar yapıyoruz. Ancak son saniyeye kadar mücadele eden oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

OBRADOVIC'TEN RAKİBE ÖVGÜ

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zelimir Obradovic de çok ciddi ve sert bir maç oynadıklarını dile getirdi.

Maç öncesinde yapacakları kilit işin savunma olduğunu vurgulayan Obradovic, şöyle devam etti:

"Özellikle maç öncesi üç sayı skorerlerini de iyi savunmamız gerektiğini konuşmuştuk. Müsabaka boyunca oyunu önde götürdük ancak son dakikalarda problem yaşadık. Rakibimiz çok iyi mücadele etti ve savaştı. Bu güzel maçtan dolayı Torku Konyaspor'u tebrik ediyorum. Kendi adımıza bazı genç oyuncularımın reaksiyonundan çok memnunum. Çok deneyimli bazı oyuncularımın gösterdiği kötü performanstan dolayı da mutsuzum."
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam