Sporx Anasayfa
Facebook Sporx
275,371
Twitter @Sporxcom
22,064

Bu haberi yazdır
 

A.İpekçi'de olay çıktı!

 



16 Kasım 2009 Pazartesi - 09:43
AA
A.İpekçi'de olay çıktı! Beko Basketbol Ligi'nde, Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasında yapılan derbi maçın normal süresinin bitiminde olaylar çıktı.
    
Karşılaşmanın normal süresi 56-56 berabere sonuçlanıp, iki takım oyuncuları uzatma için kenara geldiği sırada, bir anda Fenerbahçe Ülker bencinin arkası karıştı.
    
Burada oturan biri bayan, iki kişiye Galatasaraylı taraftarlar tepki göstererek, sahaya yabancı maddeler atmaya başladı. Atılan yabancı maddelerle bir polis amiri ve Türkiye Spor Yazarlar Derneği görevlisinin başı yaralandı.
    
Görevliler bu iki taraftarı apar topar salondan çıkarırken, bu sefer sahaya giren iki sarı-kırmızılı taraftardan biri, Fenerbahçeli Kinsey'e vurunca, çok sinirlenen Kinsey taraftarın arkasında koşarak vurmaya çalıştı, ancak araya girenler ABD'li oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada, Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjevic oyuncularına soyunma odasına gitmelerini söyledi.
    
Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncular soyunma odasına giderken, Kinsey, yabancı madde atan bir Galatasaraylı taraftara yumruk attı.
    
Olaylar sırasında Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, protokol tribününde ayağa kalkarak "Atmayın" diyerek, taraftarlarını uyardığı görüldü.
   
FENERBAHÇE ÜLKERLİ OYUNCULAR SOYUNMA ODASINDA
   
Soyunma odasına giden Fenerbahçe Ülkerli oyuncuların, salonda güvenlik tam olarak sağlanmadan maça çıkmayacakları açıklandı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy, temsilci Ali Dinçer ile konuşarak, can güvenliği sağlanmadan maça çıkmayacaklarını söyledi.
    
Özsoy, yaptığı açıklamada, şokta olduklarını belirterek, "Şoktayız, yıllarca basketbolun içinde olanlar bile böyle şey görmemiş. Benchte oyuncu dövülüyor, bir skandaldır. Hiçbir şeyden taviz vermeyeceğiz. Başkanımız Aziz Yıldırım ile de görüştük. Mağlup olma uğruna çıkmayacağız, puan hiç önemli değil" diye konuştu.
    
Daha sonra salonda anons yapılarak, taraftarlardan saha kenarındaki koltukları boşaltıp, tribüne çıkmaları istendi. Saha kenarındaki koltuklar boşaltılıp, çevik kuvvet ekipleri buralara yerleştirilirken, Fenerbahçe Ülkerli oyuncular yaklaşık 20 dakika sonra sahaya tekrar çıktı. Bu sırada sahada bir kez daha anons yapıldı.
    
Karşılaşma yaklaşık 40 dakika aradan sonra yeniden başladı.
    
Öte yandan, maçın 2. uzatmasında, bitime 3 saniye kala Galatasaraylı bir taraftar tribünde baygınlık geçirdi. Salonda yapılan anonsla sağlık görevlileri çağrıldı.
    
Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Galatasaraylı oyuncular, taraftarlarıyla birlikte tezahürat yaptı. Daha sonra protokol tribüne giden basketbolcular, başkan Adnan Polat ve yöneticilerle basına poz verdi. Polat, soyunma odasına giderek antrenör Okan Çevik ve oyuncuları kutladı.
    
Fenerbahçeli oyuncular ise maçtan sonra büyük şok yaşadı. Oğuz'un soyunma odasına giderken ağlamaklı bir şekilde yüzünü kapatması dikkat çekti. Ömer Onan ise sahaya giren bir taraftarın Kinsey'e tokat attığını dile getirerek, "Allah korusun ya taraftarın elinde bıçak olsaydı" dedi.

Bu haberi yazdır yorum yaz - 0 yorum
Diğer 'Beko Basket. Ligi' Yazıları

Yorumlar

Yorumları okumak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

A.İpekçi'de olay çıktı!
En çok okunan haberler
En çok yorumlanan haberler
En çok izlenen videolar
Araba
OPEL CORSA
2005 / 156.000 km
2005 model 1.3 motor 156 bin kmde temiz
İstanbul
13.500 TL
FIAT / TOFAŞ PALIO
2002 / 170.000 km
FIAT / TOFAŞ PALIO - 1.2 EL
Antalya
13.250 TL
 
MySporx dikkat çeken bloglar
(cromvemitra)
6222 GAZI (dfgrt)
Tüm Bloglar