Zalgiris'ten iki hamle birden!

THY Euroleague takımlarından Zalgiris Kaunas, Jankunas ile sözleşme yeniledi ve daha önce Olympiakos'ta oynayan Matt Howrd'ı kadrosuna kattı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 10 Temmuz 2015 00:28
Zalgiris'ten iki hamle birden!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Paulius Jankunas 35. doğum gününe kadar Zalgris’e liderlik etmeye hazır. Matt Howard da Olympiakos’la yaşadığı sınırlı deneyimin ardından Euroleague’e dönmeye hazır. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Zalgris Kaunas takım kaptanı Jankunas’la anlaşmaya vardı ve sözleşmesini 2018-19 sezonuna kadar uzattı. Kaunas’ta doğan ve Zalgiris’te büyüyen Jankunas (2.03 metre, 31 yaşında) kariyerinin neredeyse tamamını kulüpte geçirdi, sadece 2009-10 sezonunda başka yerde -Khimki Moskova Region- forma giydi.

Strasbourg ise Howard’la iki yıllık sözleşme imzaladı. Howard (2.03 metre, 26 yaşında) geçtiğimiz sezon 15 Eurocup maçında SIG formasıyla 10.7 sayı, 6.9 ribaunt ve 0.9 blok ortalamaları yakaladı.

Tümü
 Reklam